Rólunk

A Future Farming vállalat (a GFF Kft. befektetési csoport tagja) aquapónikus farmokat épít, a technológia és a know-how fő beszállítója. Összekötjük a halak intenzív tenyésztését a növények termesztésével a vízen.

A rendszerbe egyetlen anyag megy be, a haltakarmány, amely saját gyártású és maximális minőségét szigorúan ellenőrizzük. A halürülék bakteriális bomlasztással tápoldattá alakul, és a növények természetes trágyájaként funkcionál. A növények sűrű gyökérzetet növesztenek, amely hatékonyan tisztítja a vizet, így az visszakerülhet a halakhoz. A növények és a halak fejlődéséhez ideális feltételeket teremtünk, és az egész folyamatot a legmodernebb fénytechnikával, mérőegységekkel, vízmelegítőkkel, stb. látjuk el Ezzel a módszerrel ideális feltételeket teremtünk a halak és a növények fejlődéséhez, és teljesen automatizáljuk a farmot és termelési folyamatokat.

CSAPATUNK

Ügyvezető, tudományos szakfelügyelő

Michal Fojtík

Ügyvezető, analitikus

Martin Podoba

Farmia Food s.r.o. igazgatónő

Tomáš Krigl

Key account manager

Martin Luňák 

Partner, üzletfejlesztő

Martin Luňák

Key account manager

Jakub Flek

A MÚLT ÉS A JÖVŐ

Fojtík és Luňák urak első találkozása

07/ 2018
Fojtík és Luňák urak első találkozása Brno Tuřanka városrészében. Az aquapónia és a jövő terveinek bemutatása. A nagy vízió kezdete.

Megalapul a FUTURE FARMING  

11/2018
Megalapul a FUTURE FARMING s.r.o. cég és megtörténik az alaptőke kifizetése.

Megalapul az AQP FOOD cég

04/2019
Megalapul az AQP FOOD cég, amely biztosítja az aquapóniás farmok egy márkán belüli és magas minőségbiztosítási standardokkal rendelkező termékeinek értékesítését.

A SENICA projekt kezdete

08/2019
Parcellák felvásárlása, az engedélyeztetési tervdokumentáció elkészítése.

Farm KALY

09/2019
Parcellák felvásárlása, engedélyeztetési tervdokumentáció és engedélyeztetés, felújítási és építkezési munkálatok megkezdése. Ezután elkezdődik a szivárványos pisztráng tenyésztése a Kaly farmon.

A FUTURE FARMING HERŠPICE projekt elindítása

02/2020
8 640 m² alapterületű üvegházak bérleti szerződésének aláírása. A felújítás előkészítése és a technológia átadása. 

VAGYONELOSZLÁSI STRUKTÚRA

apartmentflaglicensemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram