Rólunk

A Future Farming vállalat (a GFF Kft. befektetési csoport tagja) aquapónikus farmokat épít, a technológia és a know-how fő beszállítója. Összekötjük a halak intenzív tenyésztését a növények termesztésével a vízen.

A rendszerbe egyetlen anyag megy be, a haltakarmány, amely saját gyártású és maximális minőségét szigorúan ellenőrizzük. A halürülék bakteriális bomlasztással tápoldattá alakul, és a növények természetes trágyájaként funkcionál. A növények sűrű gyökérzetet növesztenek, amely hatékonyan tisztítja a vizet, így az visszakerülhet a halakhoz. A növények és a halak fejlődéséhez ideális feltételeket teremtünk, és az egész folyamatot a legmodernebb fénytechnikával, mérőegységekkel, vízmelegítőkkel, stb. látjuk el Ezzel a módszerrel ideális feltételeket teremtünk a halak és a növények fejlődéséhez, és teljesen automatizáljuk a farmot és termelési folyamatokat.

CSAPATUNK

Ügyvezető, tudományos szakfelügyelő

Michal Fojtík

Ügyvezető, analitikus

Martin Podoba

Farmia Food s.r.o. igazgatónő

Tomáš Krigl

Partner, üzletfejlesztő

Martin Luňák

A MÚLT ÉS A JÖVŐ

Fojtík és Luňák urak első találkozása

07/ 2018
Fojtík és Luňák urak első találkozása Brno Tuřanka városrészében. Az aquapónia és a jövő terveinek bemutatása. A nagy vízió kezdete.

Megalapul a FUTURE FARMING  

11/2018
Megalapul a FUTURE FARMING s.r.o. cég és megtörténik az alaptőke kifizetése.

Megalapul az FARMIA FOOD cég

04/2019
Megalapul az FARMIA FOOD cég, amely biztosítja az aquapóniás farmok egy márkán belüli és magas minőségbiztosítási standardokkal rendelkező termékeinek értékesítését.

A SENICA projekt kezdete

08/2019
Parcellák felvásárlása, az engedélyeztetési tervdokumentáció elkészítése.

Farm KALY

09/2019
Parcellák felvásárlása, engedélyeztetési tervdokumentáció és engedélyeztetés, felújítási és építkezési munkálatok megkezdése. Ezután elkezdődik a szivárványos pisztráng tenyésztése a Kaly farmon.

A FUTURE FARMING HERŠPICE projekt elindítása

02/2020
8 640 m² alapterületű üvegházak bérleti szerződésének aláírása. A felújítás előkészítése és a technológia átadása. 

VAGYONELOSZLÁSI STRUKTÚRA

apartmentflaglicensemap-markercrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram