CSATLAKOZZON

FEKTESSEN BE EGY
GYÜMÖLCSÖZŐ ÜZLETBE

Aquaponie a jövő zenéje. A hozzá való hangszereket már most behangoljuk

GONDOZZA BEFEKTETÉSEIT

JÓ IDŐBEN ÉS JÓ HELYEN VAGYUNK

Farmjaink ígéretes jövőjét alacsony energiaigényük, ökológiai működési elveik és az élelmiszer-önellátás iránti növekvő igény határozza meg, ami a regionális termékek iránti kereslethez, az éghajlatváltozáshoz és az epidemiológiai bezárásokhoz kapcsolódik.

NEM FÜGG AZ IDŐJÁRÁSTÓL

Farmjaink teljes hatásfokon termelnek tekintet nélkül az időjárásra, szezonra vagy termékenységre. Saját klímával rendelkeznek, ami lehetővé teszi az egész éves, folyamatos termékhozamot és betakarítást.

ÖKOLÓGIAI HASZNOSSÁG

Garantáljuk az élelmiszerek tisztán természetes eredetét, műtrágyák, vegyszerek vagy genetikai módosítások nélkül. A farmokat minimális víz- és energiafelhasználással működtetjük.

ÖNÁLLÓ RÉGIÓ

Miért külföldről importálni, amikor a legjobb minőségű élelmiszereket a közeli környezetünkből is beszerezhetjük? Farmjaink azoknak a városoknak közvetlen közelében találhatóak, ahová szállítják a betakarított árut.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ AQUAPONIE?

LEGYEN ÖNNEK IS RÉSZE A SIKERÜNKBŐL

Ne szalassza el a lehetőséget egy csodálatos jövőre. Hagyja befektetéseit olyan egészségesen növekedni mint ahogy azt teszi a mi salátánk. A befektetett alapok akár 10% -os felértékelődését kínáljuk Önnek. Mik a lehetőségek?

FEKTESSEN BE KÖTVÉNYEKBE

BEFEKTETÉS:
2,000 €
KAMAT:
12-14 % p.a.

Olyan piacot foglalunk el, ahol jelenleg nincs konkurenciánk, és ma már tervezzük a terjeszkedést más országokba is. Teljes meggyőződéssel, hogy ez egy olyan lehetőség, amely nem biztos hogy lesz még egyszer.

MIRE HASZNÁLJUK FEL A KÖTVÉNYEKBŐL SZÁRMAZÓ FORRÁSOKAT?
Föld és épületeket vásárlása az újabb farmok számára
Az aquaponiai technológia fejlesztése és építése
Működési költségek (villamos energia, gáz és víz)
Haltáp és egyéb kiegészítők a haltenyésztéshez
Zöldségpalánták
Termékértékesítési logisztika
Be akarok fektetni

VÁLLJON 
TULAJDONOSSÁ ÖN IS

BEFEKTETÉS:
4,000 €

A sikeresen elindított gazdaságok éles működése során elmélyítjük know-how-t és fejlesztjük a technológiát. Már most új farmokat tervezünk, amelyeknek velünk együtt tulajdonosaivá válhatnak.

MI MINDENT TAKAR A FARMVÁSÁRLÁS?
Kiválasztjuk az ideális környéket, biztosítjuk a szükséges helyet, beleértve a földet is
Működő aquapónia farmot építünk, beleértve a technológiáinkat
Biztosítjuk a zavartalan működését, felvesszük és szakszerűen képezzük a személyzetet
Gazdasági elemzéseket végzünk a legjövedelmezőbb növények és halak termesztésére és tenyésztésére
Figyelemmel kísérjük és rendszeresen ellenőrizzük a termények növekedését es a haltenyészetet is
Megszervezzük az összes mezőgazdasági termelést, feldolgozást és értékesítését, beleértve a marketinget is
EGYÜTTMŰKÖDÉSI FORMA MEGVÁLASZTÁSA

RÉSZVÉNY RÉSZESEDÉS

A közös farmon a Future Farming biztosítja az üzemeltetést

KÖZÖS PROJEKT

A közös farmon a Future Farming biztosítja az üzemeltetést
RÉSZESEDÉST AKAROK A FARMBAN

VAN KERDESE? NINCSEN EGYEDÜL

Ezek teszik fel leggyakrabban.

Milyen gyümölcsöt, zöldséget és halat teremthetünk az aquaponikus rendszerben?

A Future Farming-ban a legapróbb részletekig eleget tudunk tenni a halak tenyésztéséhez és a növények termesztéséhez szükséges feltételeknek. A víz és a levegő hőmérsékletétől kezdve a pH nagyon pontos beállításán át a vízben oldott oxigén paraméteréig. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen édesvízi halat és állatot tenyésszünk, és ezt megfelelően tudjuk kombinálni a zöldségekkel és gyümölcsökkel. Nagyon egzotikus növényeket is termeszthetünk, amelyeket egyébként importálni kell a világ másik feléről

Miért fontos a világítás az aquapóniánáll?

A fény energiát biztosít a növényeknek. Farmjaink napfényt használnak, ami természetesen a növények számára a legjobb, de a szélességi körökben mesterséges megvilágítást is kell használnunk, főleg télen. A LED világítástechnika fejlődésének, valamint a fotoszintézissel és a klorofillal kapcsolatos legújabb kutatásoknak köszönhetően ezeket a lámpákat pontosan az egyes üzemek igényeihez lehet beállítani. A villamosenergia-fogyasztás így optimalizálható, és az üzemek pontosan megkapják, amire szükségük van. E mögött sok éves kutatás és tesztelés áll. A holland termelők legújabb tanulmányai kimutatták, hogy mesterséges megvilágítás mellett is ugyanolyan minőségű növény termeszthető, mint napfényben. Tehát ezen a területen a legmodernebb technológiára támaszkodunk.

Miért használunk a baktériumokat az aquapóniában?

A baktériumok kulcsszerepet játszanak a tápanyagciklusban. Ahogy az ember bélrendszerében akár 2 kg baktérium is előfordulhat annak érdekében, hogy hatékonyan felszívja az élelmiszerből származó tápanyagokat, az aquaponikus rendszerben ezek a baktériumok a hal anyagcseréjének termékeit növényi tápanyagokká alakítják. Az első baktériumtelep a halak belében él, ahol táplálékot dolgoz fel. A második telep biológiai szűrőkben él. Mindkét telepet figyelemmel kísérjük és szükség esetén kiegészítjük őket. A legfontosabb egy speciális táplálék használata, amelyhez a baktériumok hozzászoktak, és az egész folyamat ezután nagyon hatékonyan működik. Ha a baktériumtelepeket megzavarják, például vegyi anyagok vagy antibiotikumok alkalmazásával, a fermentációs vagy rothadási folyamatok túlsúlyba helyezkednek, és az egész aquaponikus rendszer megszűnik működni. Ezért ezen anyagok használata az aquapóniában nem megengedett. A telepek több tucat baktériumfajt alkotnak, amelyek együtt pontosan azt teszik, amire szükség van. Ezen a területen hatalmas erőforrásokat fektettünk be a megfelelő típusú baktériumok kutatásaiba, ez a know-how-nk kulcsfontosságú része. A takarmány és a baktériumok nem megfelelő kezelése a leggyakoribb ok, amiért az aquapónia nem működik vagy a rendszere összeomlik.

Nyitott vagy zárt térben jobb az aquapónia?

Mindegyik változatnak megvannak a maga előnyei es hátrányai. Zárt térben nagyobb terméshozam és egész éves működés érhető el. Ugyanakkor magasabb energiafogyasztással is számolnunk kell. Kültéri használatnál az energiafogyasztás minimális, de csak szezonálisan működtethető. További különbségek a környezeti higiénia követelményei és a minőségi követelményeknek való megfelelés. A kültéri alkalmazás soha nem felelhet meg az AQP Food által megállapított az abszolút kiváló minőségű ételek minőségi előírásainak.

NEM VAGYUNK DÉLIBÁB, KEZZEL FOGHATÓ EREDMÉNYEKET NYÚJTUNK

Minden itteni állításunk, korábban megerősítésre került. Négy funkcionális farm építése és üzembe helyezése, ezek bevételei, a termékek bizonyítható tápértéke, vagy például a jelenlegi kínálatunkat többszörösen meghaladó kereslet.

9

kulcsfontosságú
befektető

2

funkcionális
piac Csehországban

11

lelkes
alkalmazott

198

tonna zöldség
és hal évente

ÜVEGHÁZAT VAGY FÖLDEDT TUDNA SZÁMUNKRA BIZTOSÍTANI?

Azt kell látni
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram