CSATLAKOZZON

Gyarapítsa pénzeszközeit
a holnap számára

A modern mezőgazdaság a jövő zenéje. A hangolás azonban most kezdődik.

Növelje befektetéseit

JÓ IDŐBEN VAGYUNK JÓ HELYEN

Gazdaságaink előremutató jövőjét alacsony energiaigényük, az üzemeltetés ökologikus elvei és az élelmiszer-önellátás növekvő szükségessége is megalapozza, ami a regionális termékek iránti kereslettel, a klímaváltozással és a geopolitikai fejlődéssel egyaránt összefügg.

NEM FÜGG AZ IDŐJÁRÁSTÓL

Farmjaink teljes hatásfokon termelnek tekintet nélkül az időjárásra, szezonra vagy termékenységre. Saját klímával rendelkeznek, ami lehetővé teszi az egész éves, folyamatos termékhozamot és betakarítást.

ÖKOLÓGIAI HASZNOSSÁG

Garantáljuk az élelmiszerek tisztán természetes eredetét, műtrágyák, vegyszerek vagy genetikai módosítások nélkül. A farmokat minimális víz- és energiafelhasználással működtetjük.

ÖNÁLLÓ RÉGIÓ

Miért külföldről importálni, amikor a legjobb minőségű élelmiszereket a közeli környezetünkből is beszerezhetjük? Farmjaink azoknak a városoknak közvetlen közelében találhatóak, ahová szállítják a betakarított árut.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ AQUAPONIE?

LEGYEN ÖNNEK IS RÉSZE A SIKERÜNKBŐL

Ne szalassza el a lehetőséget egy csodálatos jövőre. Hagyja befektetéseit olyan egészségesen növekedni mint ahogy azt teszi a mi salátánk. A befektetett alapok akár 14 % -os felértékelődését kínáljuk Önnek. Mik a lehetőségek?

Olyan piacot foglalunk el, ahol jelenleg nincs konkurenciánk, és ma már tervezzük a terjeszkedést más országokba is. Teljes meggyőződéssel, hogy ez egy olyan lehetőség, amely nem biztos hogy lesz még egyszer.

Be akarok fektetni

VÁLLJON 
TULAJDONOSSÁ ÖN IS

BEFEKTETÉS:
4,000 €

A sikeresen elindított gazdaságok éles működése során elmélyítjük know-how-t és fejlesztjük a technológiát. Már most új farmokat tervezünk, amelyeknek velünk együtt tulajdonosaivá válhatnak.

MI MINDENT TAKAR A FARMVÁSÁRLÁS?
Kiválasztjuk az ideális környéket, biztosítjuk a szükséges helyet, beleértve a földet is
Működő aquapónia farmot építünk, beleértve a technológiáinkat
Biztosítjuk a zavartalan működését, felvesszük és szakszerűen képezzük a személyzetet
Gazdasági elemzéseket végzünk a legjövedelmezőbb növények és halak termesztésére és tenyésztésére
Figyelemmel kísérjük és rendszeresen ellenőrizzük a termények növekedését es a haltenyészetet is
Megszervezzük az összes mezőgazdasági termelést, feldolgozást és értékesítését, beleértve a marketinget is
AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FORMA KIVÁLASZTÁSA
40.000 eurótól

LEGYEN GAZDASÁG VAGY A TECHNOLÓGIA TULAJDONOSA

Építse fel saját gazdaságát vagy telepítse telephelyére bevált akvapóniás, hidropóniás illetve RAS technológiánkat, esetleg ezek kombinációját. Megtérülés: 5-7 év.
4.000 eurótól

FEKTESSEN BE FUTURE FARMING RÉSZVÉNYEKBE

Vásároljon részt az egyik akvapóniás, hidropóniás vagy RAS gazdaságból; üzemeltetéséről teljes egészében a Future Farming gondoskodik.
10.000 m2-től

ÉRTÉKELJE FEL FÖLDTERÜLETÉT

Keressen pénzt földterülete bérbeadásával vagy eladásával akvapóniás, hidropóniás vagy RAS gazdaság számára.
RÉSZESEDÉST AKAROK A FARMBAN

VAN KERDESE? NINCSEN EGYEDÜL

Ezek teszik fel leggyakrabban.

Milyen gyümölcsöt, zöldséget és halat teremthetünk az aquaponikus rendszerben?

A Future Farming-ban a legapróbb részletekig eleget tudunk tenni a halak tenyésztéséhez és a növények termesztéséhez szükséges feltételeknek. A víz és a levegő hőmérsékletétől kezdve a pH nagyon pontos beállításán át a vízben oldott oxigén paraméteréig. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen édesvízi halat és állatot tenyésszünk, és ezt megfelelően tudjuk kombinálni a zöldségekkel és gyümölcsökkel. Nagyon egzotikus növényeket is termeszthetünk, amelyeket egyébként importálni kell a világ másik feléről

Miért fontos a világítás az aquapóniánáll?

A fény energiát biztosít a növényeknek. Farmjaink napfényt használnak, ami természetesen a növények számára a legjobb, de a szélességi körökben mesterséges megvilágítást is kell használnunk, főleg télen. A LED világítástechnika fejlődésének, valamint a fotoszintézissel és a klorofillal kapcsolatos legújabb kutatásoknak köszönhetően ezeket a lámpákat pontosan az egyes üzemek igényeihez lehet beállítani. A villamosenergia-fogyasztás így optimalizálható, és az üzemek pontosan megkapják, amire szükségük van. E mögött sok éves kutatás és tesztelés áll. A holland termelők legújabb tanulmányai kimutatták, hogy mesterséges megvilágítás mellett is ugyanolyan minőségű növény termeszthető, mint napfényben. Tehát ezen a területen a legmodernebb technológiára támaszkodunk.

Miért használunk a baktériumokat az aquapóniában?

A baktériumok kulcsszerepet játszanak a tápanyagciklusban. Ahogy az ember bélrendszerében akár 2 kg baktérium is előfordulhat annak érdekében, hogy hatékonyan felszívja az élelmiszerből származó tápanyagokat, az aquaponikus rendszerben ezek a baktériumok a hal anyagcseréjének termékeit növényi tápanyagokká alakítják. Az első baktériumtelep a halak belében él, ahol táplálékot dolgoz fel. A második telep biológiai szűrőkben él. Mindkét telepet figyelemmel kísérjük és szükség esetén kiegészítjük őket. A legfontosabb egy speciális táplálék használata, amelyhez a baktériumok hozzászoktak, és az egész folyamat ezután nagyon hatékonyan működik. Ha a baktériumtelepeket megzavarják, például vegyi anyagok vagy antibiotikumok alkalmazásával, a fermentációs vagy rothadási folyamatok túlsúlyba helyezkednek, és az egész aquaponikus rendszer megszűnik működni. Ezért ezen anyagok használata az aquapóniában nem megengedett. A telepek több tucat baktériumfajt alkotnak, amelyek együtt pontosan azt teszik, amire szükség van. Ezen a területen hatalmas erőforrásokat fektettünk be a megfelelő típusú baktériumok kutatásaiba, ez a know-how-nk kulcsfontosságú része. A takarmány és a baktériumok nem megfelelő kezelése a leggyakoribb ok, amiért az aquapónia nem működik vagy a rendszere összeomlik.

Nyitott vagy zárt térben jobb az aquapónia?

Mindegyik változatnak megvannak a maga előnyei es hátrányai. Zárt térben nagyobb terméshozam és egész éves működés érhető el. Ugyanakkor magasabb energiafogyasztással is számolnunk kell. Kültéri használatnál az energiafogyasztás minimális, de csak szezonálisan működtethető. További különbségek a környezeti higiénia követelményei és a minőségi követelményeknek való megfelelés. A kültéri alkalmazás soha nem felelhet meg az AQP Food által megállapított az abszolút kiváló minőségű ételek minőségi előírásainak.

NEM VAGYUNK DÉLIBÁB, KEZZEL FOGHATÓ EREDMÉNYEKET NYÚJTUNK

Minden itteni állításunk, korábban megerősítésre került. Négy funkcionális farm építése és üzembe helyezése, ezek bevételei, a termékek bizonyítható tápértéke, vagy például a jelenlegi kínálatunkat többszörösen meghaladó kereslet.

9

kulcsfontosságú
befektető

2

funkcionális
piac Csehországban

11

lelkes
alkalmazott

198

tonna zöldség
és hal évente

ÜVEGHÁZAT VAGY FÖLDEDT TUDNA SZÁMUNKRA BIZTOSÍTANI?

Azt kell látni
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram