A Future Farming számottevően terjeszti üzleti stratégiáját

30. 12. 2022

A Future Farming a legmodernebb technológiák összekapcsolására törekszik, jelentős környezeti megtakarítást és gazdasági hatást célzó módon. Egyesületek, tudósok és kiemelkedő technológiai cégek támogatásával olyasmit sikerült elérnünk, amit nem tarthatunk meg csupán magunknak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy új fejlesztési részleg segítségével tesszük elérhetővé mások számára is kifinomult funkcionális egységeinket. Egyedül ugyanis nem tudjuk megváltoztatni a mezőgazdaság világát.

Sikert arattunk, és osztozni kívánunk benne

Technológiánk, amelyet világszínvonalú kereskedelmi és egyetemi partnerekkel fejlesztettünk és alaposan vizsgáltunk, egyszerűen működik. Minderről két csehországi termelő gazdaság tanúskodik, miközben két másikat építünk. Így készen állunk, hogy know-how-nkat felkínáljuk a világnak. Kisebb-nagyobb gazdaságok kiépítésére szeretnénk összpontosítani, melyek tulajdonosai számára egyaránt biztosítjuk a technológiák telepítését, karbantartását és szervizelését.

Az említett okok hívták életre az új Fejlesztési részleget, amely a szolgáltatásaink iránti potenciális érdeklődőkkel tárgyal, majd továbbítja a megrendeléseket a többi részleg számára:

  • Az Építési részleg kidolgozza a terveket. Az ügyfél kérésére generálkivitelezőként a teljes gazdaságot fel tudjuk építeni.
  • A Technológiai részleg szállítja a technológiát, és a jótállási időszakban kezeli az esetleges reklamációkat. 
  • Az Üzemeltetési részleg gondoskodik a tápról, a palántákról és a halállományról.
  • A Szerviz biztosítja a technológiák vagy az ügyfelek saját gazdaságai egyéb egységeinek karbantartását és javításait.

A Fejlesztési részleg átfogja és koordinálja a teljes folyamatot.

Megváltoztatjuk a mezőgazdaságot

Egyértelmű, hogy ha a jelenlegi hagyományos mezőgazdaság fenntarthatóvá alakítására törekszünk, nem hagyhatjuk magára az akvapóniát. Abba a szakaszba léptünk, amikor a hidropónia is fenntarthatóvá válhat és vegyszerek nélkül működhet. Ezért saját, kiváló minőségű haltápot gyártunk, valamint bio minőségű szerves trágyát termelünk a hidropónia számára.

Egészen a közelmúltig léteztek különbségek az akvapónia és a hidropónia között a termékek minőségére és a környezetre gyakorolt hatások tekintetében. Ennek azonban nem kell így lennie, ha megtaláljuk a helyes utat. Nekünk pedig sikerült. Mind az akvapóniát, mind a hidropóniát megfelelően műveljük, és mindkettőt testreszabva tudjuk szállítani.

Emellett recirkulációs akvakultúra-rendszerekkel (RAS) is rendelkezünk, amelyekben a víz ciklikusan halad át a szűrőrendszeren, és nem kell cserélni, miközben a minőségéből sem veszít. Manapság, amikor állandó vízhiánnyal küzdünk, a RAS rendszer tökéletes megoldást jelent.

A bio minőségű élelmiszer-önellátást támogatjuk

Így mára nem csupán akvapóniás, hanem hidropóniás és RAS gazdaságok kiépítését is vállaljuk ügyfeleink számára saját elképzeléseik szerint, cseh csúcstechnológia alapjain.

Azzal, hogy kis családi és közösségi gazdaságok kiépítésének biztosításától kisebb termelő objektumok építésén át a kereskedelmi gazdaságok számára készült nagy technológiai egységek szállításáig mindenről gondoskodunk: 

  • szélesebb körben elérhetővé tesszük a modern mezőgazdaságot, 
  • már az elején olcsóbbá tesszük, 
  • erősítjük Csehország élelmiszer-önellátását.

Jó vezetőként hatalmasra bővítést kínálunk a fenntartható gazdálkodás ágazatának. Mindennek köszönhetően karnyújtásnyira kerül a környezetbarát módon termelt akvapóniás élelmiszerek helyi forgalmazásának lehetősége.

CSATLAKOZZON HOZZÁNK

DALŠÍ ČLÁNKY

Všechny články
calendar-fullcrossmenu