A Future Farming bemutatja a még nagyobb teljesítményű technológiáita GreenTech-en

9. 6. 2023

A Future Farming sikeresen befejezte a korszerű mezőgazdaság hatékonyabb i  technológiáinak fejlesztését. A fenntartható, funkcionális és bevált technológiákat, amelyek termelékenységükkel felülmúlják az aktuáliskínálatot, júniusban az amszterdami Greentech kiállításon mutatják be a világnak. Alig várjuk az újabb lehetőséget, hogy belépjünk a globális piacra, és a Cseh Köztársaság határain túl is elkezdjük az akvapóniás infrastruktúra kiépítését. Tartsanak velünk.

Cégünk, a Future Farming bizonyítja, hogy képes folyamatosan megújítani a technológiákat a modern mezőgazdaság ágazatában, és új, egyedi megoldásokat kínál a fejlett akvapónia, hidropónia és a RAS területén egyaránt.  K+F csapatunknak és a csehországi valamint külföldi szakmai intézményekkel való hosszú távú, intenzív együttműködésünknek köszönhetően olyan projekteket teljesítettünk sikerrel, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy technológiáink hatékonyságát több tíz százalékkal növeljük versenytársainkhoz képest.

A GreenTech Amsterdam a modern mezőgazdasági technológiákkal foglalkozó szakemberek találkozóhelye. Szakemberek gyűlnek itt össze a világ minden tájáról, hogy kapcsolatba lépjenek egymással, megosszák tapasztalataikat és üzletet kössenek. A vásár az ágazat látogatói számára teljes áttekintést nyújt a világ vezető vállalatainak és innovátorainak termékeiről és szolgáltatásairól. Az idei vásáron cégünk, a Future Farming is részt vesz, és bemutatja úttörő technológiáit.

Milyen módom segíti a Future Farming a mezőgazdaság fenntartható jövőjét?

✓ Kizárólag zöld technológiákba fektetünk be.

A RAS-farmok hulladékát arra használjuk fel, hogy szerves trágyát állítsunk elő a hidropóniához.

✓ Egy körkörös rendszert fejlesztünk a saját takarmányunktól a biológiai hulladék feldolgozásáig.

✓ Mivel termékeinket helyi forgalmazásra szánjuk, nem terheljük a környezetet a távolsági szállítással járó felesleges kibocsátással.

2023 júniusában a Future Farming részt vesz a GreenTech Amsterdam nemzetközi vásáron, ahol bemutatja egyedülálló fejlett akvapóniás, hidropóniás és RAS (intenzív halnevelő rendszer ellenőrzött környezetben) technológiáit. Az említett technológiák a fenntartható mezőgazdasági fejlődés támogatását célozzák.

Mivel egyre több gazdálkodó igyekszik fenntartható eljárásokat bevezetni, a Future Farming technológiái segíthetik őket a legnagyobb kihívások némelyikének megoldásában, amelyekkel napjainkban szembesülnek. A Future Farming technológiái óvják és javítják a terméshozamokat, ellenállnak a kedvezőtlen időjárási hatásoknak és optimalizálják az erőforrások kihasználásának hatékonyságát.

A Future Farming a GreenTech Amsterdam kiállításon bemutatja funkcionális technológiáinak iskolapéldáit, és az egyik akvapóniás gazdaságában virtuális túrát is tehetnek az érdeklődők. A vásár látogatói megtudhatják, hogy a technológia hogyan segíthet az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésében, az intenzívebb és fenntarthatóbb gazdálkodási rendszerek kialakításában és a termelékenység növelésében.

Látogasson el a GreenTech Amsterdam vásárra 2023. június 13-15. között. A 05.412-es standon megtalál minket, és megtudhatja, hogyan dolgozik a Future Farming a mezőgazdaság fenntartható jövőjének építésén.

DALŠÍ ČLÁNKY

Všechny články
calendar-fullcrossmenu